بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا

آرد سویا
دانلود فایل اصلی بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا از سایت

دانلود فایل

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا  در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش و با فهرست مطالب زیر:فهرست مطالبصفحه عنوان2 چکیده3 مقدمه5 فصل اول: بررسی منابع6 1-1- تاریخچه7 2-1- تعریف کیک7 3-1- طبقه بندی کیک7 1-3-1- کیک پوند7 2-3-1- کیک موفین7 3-3-1- کیک آنژل8 4-3-1- کیک اسفنجی8 5-3-1- کیک چیفن8 6-3-1- کیک لایه ای8 4-1- استاندارد کیک ایران8 1-4-1- کیک روغنی8 2-4-1- کیک اسفنجی8 3-4-1- کیک ساده8 4-4-1- مغزی8 5-4-1- پوشش9 5-1- ارزش غذائی کیک9 6-1- مواد اولیه کیک9 1-6-1- آرد11 2-6-1- شکر12 3-6-1- روغن12 4-6-1- تخم مرغ14 5-6-1- حجم دهنده ها14 6-6-1- امولسیفایر15 7-1- ویژگیهای کیک15 1-7-1- وضعیت ظاهری15 1-1-7-1- پوسته کیک15 2-1-7-1- بافت کیک15 3-1-7-1- مزه و بوی کیک15 2-7-1- سایر ویژگیها16 8-1- فرایند تولید کیک16 1-8-1- تنظیم و متوازن کردن فرمول کیک17 2-8-1- مخلوط کردن اجزای کیک17 3-8-1- قالب گیری خمیر کیک17 4-8-1- پخت کیک18 5-8-1- سرد کردن کیک18 9-1- غنی سازی کیک19 1-9-1- غنی سازی با سویا19 10-1- سویا19 1-10-1- تاریخچه21 2-10-1- سویا به عنوان یک عنصر مهم در تغذیه جهانی22 3-10-1- ساختمان و ترکیب شیمیایی دانه آن24 4-10-1- نیاز انسان به پروتئین24 5-10-1- مقایسه سویا با پروتئینهای حیوانی25 6-10-1- نقش سویا در سلامتی انسان26 1-6-10-1- فیتواستروژنها26 2-6-10-1- منابع فیتواستروژنها28 3-6-10-1- بیوشیمی فیتواستروژنها28 4-6-10-1- طریقه عمل کردن فیتوستروژن های سویا در بدن29 5-6-10-1- فوائد مصرف فیتواستروژنهای موجود در سویا30 6-6-10-1- نقش سویا در مقابله با بیماریها30 1-6-6-10-1- سویا وبیماری قلبی31 2-6-6-10-1- سویا و فشار خون32 3-6-6-10-1- سویا و استئوپروسیس32 4-6-6-10-1- سویا و یائسگی33 5-6-6-10-1- سویا و سرطان پروستات6-6-6-10-1- سویا و سرطان 337-6-6-10-1- سویا و چند بیماری دیگر 3435 11-1- استفاده از سویا در غنی سازی مواد غذایی35 1-11-1- آرد غنی شده با آرد سویا (آرد پائوشتیک)35 2-11-1- کیفیت تغذیه ای آرد سویا38 12-1- محصولات سویا39 1-12-1- آرد سویا43 2-12-1- پروتئین هیدرولیز شده گیاهی43 3-12-1- لستین43 4-12-1- پروتئین سویا – بافت دار شده43 5-12-1- گریتس سویا43 6-12-1-ایزوله پروتئینی سویا44 7-12-1- کنسانتر پروتئین سویا44 8-12-1- فیبر سویا45 9-12-1- روغن سویا و محصولات آن45 10-12-1- نان سویا45 13-1- جایگاه سویا در هرم غذائی46 2-13-1- مصرف سویا در مقایسه با لبنیات46 3-13-1- سویا در مقایسه با گوشت ، مرغ ، ماهی، تخم مرغ و حبوبات47 4-13-1- مصرف سویا در مقایسه با سبزیجات47 5-13-1- مصرف سویا در مقایسه بامیوه ها48 6-13-1- مصرف سویادر مقایسه با غلات48 14-1 کاربرد سویا در غنی سازی کیک51 15-1- صمغ ها53 1-15-1- خواص عمل کنندگی صمغ ها54 2-15-1- هیدروکلوئیها در نقش امولسیفایر54 3-15-1- پایداری سوسپانسیون55 4-15-1- پایداری کف55 5-15-1- صمغ های متداول در صنعت پخت کیک59 فصل دوم : مواد و روشها60 1-2- مواد اولیه60 1-1-2- آرد گندم60 2-1-2- آرد سویا61 3-1-2- سایر مواد اولیه62 2-2- انتخاب فرمولاسیون مناسب63 3-2- روش تولید کیک63 4-2- آزمونهای کیک63 1-4-2- اندازه گیری دانسیته64 2-4-2- اندازه گیری pH65 3-4-2- اندازه گیری رطوبت66 4-4-2- فعالیت آبی ( )66 5-4-2- اندازه گیری خاکستر کل67 6-4-2- اندازه گیری قند69 1-6-4-2- تهیه محلول استاندارد قند ذخیره و مصرفی69 2-6-4-2- محلول استاندارد قند ذخیره70 2-6-4-2- محلول استاندارد قند مصرفی70 4-6-4-2- تعیین عیار فهلینگ جهت اندازه گیری قند70 5-6-4-2- اندازه گیری قند موجود در کیک71 6-6-4-2- اندازه گیری قند بعد از هیدرولیز72 7-4-2- اندازه گیری پروتئین به روش ماکروکلدال72 8-4-2- اندازه گیری چربی73 9-4-2- اندازه گیری فیبر خام75 10-4-2- خصوصیات ارگانولپتیکی(حسی)75 11-4-2- مدل آماری طرح78 فصل سوم : بحث و نتایج79 1-3- اثر تیمارهای آزمایش سری اول بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی80 1-1-3-اثر تیمارها بر رطوبت کیک80 1-1-1-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت81 2-1-1-3- اثرسطوح آب بر رطوبت82 3-1-1-3- اثر سطوح صمغ بر رطوبت83 2-1-3- اثر تیمارها برpH کیک83 3-1-3-اثر تیمارها بر فعالیت آبی83 1-3-1-3- اثر سطوح آرد سویا در فعالیت آبی84 4-1-3- اثر تیمارها برحجم مخصوص85 1-4-1-3- اثر سطوح آرد سویا در حجم مخصوص86 2-4-1-3- اثر سطوح آب در حجم مخصوص87 3-4-1-3- اثر سطوح صمغ در حجم مخصوص87 2-3- اثر تیمارهای متقابل آزمایش اول بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی88 1-2-3- اثر متقابل سطح سویا * آب برpH89 2-2-3- اثرمتقابل سویا*آب بر حجم مخصوص90 3-2-3- اثر متقابل سویا* صمغ بر حجم مخصوص91 3-3- اثر تیمارهای آزمایش سری دوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی92 1-3-3- اثر تیمارها بررطوبت کیک92 1-1-3-3- اثر سطوح آرد سویا در رطوبت93 2-1-3-3- اثر سطوح آب در رطوبت94 2-3-3-اثر تیمارها بر فعالیت آبی کیک94 3-3-3-اثر تیمارها بر حجم مخصوص کیک94 1-3-3-3- اثر تیمار درصد آرد سویا بر حجم مخصوص95 2-3-3-3- اثر تیمار میزان آب بر حجم مخصوص96 3-3-3-3- اثر تیمار میزان صمغ بر حجم مخصوص97 4-3- اثر تیمارهای متقابل آزمایش دوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیائی97 1-4-3- اثر متقابل سویا * آب بر حجم مخصوص98 2-4-3- اثر متقابل سویا * صمغ بر حجم مخصوص99 3-4-3- اثر متقابل آب * صمغ بر- حجم مخصوص99 5-3- اثر تیمارها بر صفات کیفی در آزمایش اول100 1-5-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفات کیفی100 1-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا بر بافت کیک101 2-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا در طعم کیک102 3-1-5-3- اثر تیمارآرد سویا در رنگ کیک103 4-1-5-3- اثر تیمار آرد سویا درصفت بو103 2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفات کیفی103 1-2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفت بافت104 2-2-5-3- اثر تیمار صمغ بر صفت رنگ104 3-5-3- اثرات متقابل صفات کیفی در آزمایش اول104 1-3-5-3- اثر متقابل تیمار درصد آرد سویا * درصد آب بر صفت طعم105 6-3- اثر تیمارها بر صفات کیفی در آزمایش دوم106 1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفات کیفی106 1-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بافت107 2-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت طعم107 3-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت رنگ108 4-1-6-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بو109 2-6-3-اثر تیمار آب بر صفات کیفی109 1-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت بافت110 2-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت طعم111 3-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت رنگ112 4-2-6-3- اثر سطوح آب بر صفت بو113 3-6-3- اثر تیمار صمغ بر صفات کیفی113 1-3-6-3-اثر سطوح صمغ بر صفت طعم114 2-3-6-3-اثر سطوح صمغ بر صفت بو115 7-3- میزان مقادیر غنی شده در کیک سویای پذیرفته شده و مقایسه آن با شاهد122 منابع125 Abstractفهرست شکلهاصفحه عنوان19 شکل 1-1- لوبیای سویا20 شکل 2-1- لوبیای سویا و مزرعه کشت آن22 شکل 3-1- نمودار میزان مصرف محصولات سویا در جهان22 شکل 4-1- لوبیای سویا آماده جهت برداشت28 شکل 5-1- ساختار 17- استرادیول و فیتواستروژن29 شکل 6-1- طریقه عمل کردن فیتواتروژنهای سویا در بدن39 شکل 7-1- محصولات سویا44 شکل 8-1- فیبر سویا64 شکل 1-2- دستگاه PH متر65 شکل 2-2- دستگاه رطوبت سنج66 شکل 3-2- دستگاه اندازه گیری فعالیت آبیفهرست جدولهاصفحه عنوان11 جدول 1-1- ویژگیهای آرد گندم مناسب جهت تولید کیک15 جدول 2-1- ویژگیهای کیک23 جدول 3-1- ترکیبات شیمیایی لوبیای سویا تجارتی24 جدول 4-1- اسیدهای آمینه ضروری سویا25 جدول 5-1- ارزش بیولوژیکی چند منبع پروتئینی مختلف27 جدول 6-1- منابع فیتواستروژن30 جدول 7-1- بعضی اثرات مفید سویا و ترکیبات شرکت کننده در این اثرات34 جدول 8-1- خواص مفید ترکیبات مختلف سویا در مقابل بیماریها36 جدول 9-1- مقایسه پروتئین آرد سویا با دیگر پروتئینهای گیاهی و حیوانی37 جدول 10-1- آنالیز آرد گندم و آرد گندم غنی شده با سویا38 جدول 11-1- مقایسه اسید آمینه های ضروری در آرد گندم و آرد غنی شده با %110 آرد سویا و الگوی FAO برای گروههای سنی مختلف40 جدول 12-1- مقایسه ترکیبات شیمیایی سه نوع آرد سویا41 جدول 13-1- ویژگیهای آرد سویای روغن گرفته جهت افزودن به انواع آرد42 جدول 14-1- مشخصات آرد سویای بدست آمده از دو روش50 جدول 15-1- فرمولاسیون نان ساده و نان با آرد سویا52 جدول 16-1- طبقه بندی صمغ ها60 جدول 1-2- ویژگیهای آرد گندم مصرفی61 جدول 2-2- آنالیز آرد کم چرب سویای مصرفی63 جدول 3-2- فرمولاسیون تهیه کیک76 جدول 4-2- جدول شماتیک آزمایش %3 اول آرد سویا77 جدول 5-2- جدول شماتیک آزمایش %3 دوم آرد سویا79 جدول 1-3- تجزیه واریانس صفات کمی مورد بررسی آزمایش اول (سه درصد اول سویا)92 جدول 2-3- تجزیه واریانس صفات کمی مورد بررسی (سه درصد دوم سویا –آزمایش دوم)100 جدول 3-3- تجزیه واریانس صفات کیفی مورد بررسی (سه درصد اول سویا)106 جدول 4-3- تجزیه واریانس صفات کیفی مورد بررسی (سه درصد دوم سویا)116 جدول5-3- جدول آنالیز کیک سویا 25% (پذیرفته شده)116 جدول6-3- جدول آنالیز کیک ساده (شاهد)فهرست نمودارهاصفحه عنوان81 نمودار 1-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت82 نمودار 2-3- اثر سطوح آب بر رطوبت83 نمودار 3-3- اثرسطوح صمغ بر رطوبت84 نمودار 4-3- اثر سطوح آرد سویا بر فعالیت آبی85 نمودار 5-3- اثر سطوح آرد سویا بر حجم مخصوص86 نمودار 6-3- اثر سطوح آب بر حجم مخصوص87 نمودار 7-3- اثر سطوح صمغ بر حجم مخصوص89 نمودار 8-3- اثر متقابل سویا * آب بر pH90 نمودار 9-3-اثرمتقابل سویا*آب برحجم مخصوص91 نمودار10-3- اثر متقابل سویا* صمغ بر حجم مخصوص93 نمودار 11-3- اثر سطوح آرد سویا بر رطوبت94 نمودار 12-3- اثر سطوح آب بر میزان رطوبت95 نمودار 13-3- اثر سطوح آرد سویا بر حجم مخصوص96 نمودار 14-3- اثر سطوح آب بر حجم مخصوص97 نمودار 15-3-اثر سطوح صمغ بر حجم مخصوص98 نمودار 16-3- اثر متقابل سویا * آب بر حجم مخصوص99 نمودار 17-3- اثر متقابل سویا * صمغ بر حجم مخصوص101 نمودار 18-3- اثر سطوح آرد سویا بر صفت بافت کیک102 نمودار 19-3- اثر سطوح آرد سویا در طعم103 نمودار 20-3- اثر سطوح آرد سویا در رنگ کیک104 نمودار 21-3- اثر سطوح صمغ بر صفت بافت105 نمودار 22-3- اثر اثر متقابل سطوح آرد سویا*آب بر طعم107 نمودار 23-3- اثر تیمار آرد سویا بر بافت108 نمودار 24-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت رنگ109 نمودار 25-3- اثر تیمار آرد سویا بر صفت بو110 نمودار 26-3- اثر تیمار آب بر صفت بافت111 نمودار 27-3- اثر تیمار آب بر صفت طعم112 نمودار 28-3- اثر تیمار آب بر صفت رنگ113 نمودار 29-3- اثر تیمار آب بر صفت بو114 نمودار30-3-اثر تیمار میزان صمغ بر صفت طعم115 نمودار31-3-اثر تیمار میزان صمغ بر صفت بو

برچسب ها:
آرد سویا

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا  در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

بررسی غنی سازی کیک با آرد سویا در حجم 114 صفحه و در قالب word و قابل ویرایش

  • اثر بخشی امید درمانی بر راهبردهای خودارتقایی و خود حفاظتی ولع مصرف و انگیزش درمان

    اثر بخشی امید درمانی بر راهبردهای خودارتقایی و خود حفاظتی ولع مصرف و انگیزش درمان برچسب ها: اثر بخشی امید درمانیخود ارتقایی خود درمانیمصرف مواد مخدرانگیزش درمانافراد وابسته رفتن به سایت اصلی اثر بخشی امید درمانی بر راهبردهای خودارتقایی و…

  • کاروانسرای قصربهرام

    کاروانسرای قصربهرام دانلود کاروانسرای قصربهرام دسته بندي : معماری جزئیات و دریافت گزارش فایل فهرست مطالب اطلاعات کلی کاروانسراتصویر هوایی از کاروانسرا قصر بهراممعرفی کاروانسرای قصربهرامبررسی مشخصات کاروانسرامهم‌ترين ويژگى اين بنانحوه دسترسیعکس از خرابه های حرمسراتصاویر کاروانسرا اطلاعات کلی کاروانسرا…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی پژوهش سبکهای مدیریتی (فصل 2)

    pdf,پيشينه پژوهشتعریف سبک مدیریت,پيشينه نظري سبک های مدیریت در سازمان,چارچوب نظري مفهوم مديريت,دانلود مباني نظري ابعاد سبکهای مدیریت,سبک های مدیریت,مباني نظري شيوه هاي مديريت,مباني نظري و پيشينه پژوهش (فصل دو)سبکهای اسنادی دانلود فایل اصلی ادبیات نظری و پیشینه تجربی پژوهش…

  • پیشینه و مبانی نظری نمایش خلاق

    پیشینه و مبانی نظری نمایش خلاق دانلود پیشینه و مبانی نظری نمایش خلاق دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل نمایش خلاق نمایش : نمايش به عنوان يك شيوة ارتباطي خاص ، در ابعاد گوناگون…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهشی معنویت در کار و محیط کار (فصل دوم)

    doc,پرسشنامه معنویت در محیط کار,تعریف معنویت در محیط کار,چارچوب نظری و پیشینه پژوهشی معنویت در کار و محیط کار (فصل دوم),دانلود رایگان پرسشنامه,معنویت در کار ppt,معنویت در محیط کار,معنویت سازمانی چیست,مقاله معنویت در کار,مقاله معنویت سازمانی دانلود فایل اصلی چارچوب…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ماهیت خانواده و انتظارات والدین (فصل 2)

    پيشينه پژوهش خانواده چیست,پيشينه نظري انتظار والدین از فرزندان,چارچوب نظري نظریه های خانواده,دانلود مباني نظري انتظار والدین,فصل دوم پايان نامه ارشد تعریف خانواده,مباني نظري فرزندپروری,مباني نظري و پيشينه پژوهش (فصل دو) ماهیت خانواده و فرزندان دانلود فایل اصلی مبانی نظری…

  • دانلود پاورپوینت با موضوع پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

    دانلود پاورپوینت با موضوع پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها برچسب ها: پری بیوتیکpdfتفاوت پروبیوتیک و پربیوتیکسین بیوتیک چیستپروبیوتیک چیستقرص سین بیوتیکپروبیوتیک قرصمواد پری بیوتیکپری بیوتیک ویکی پدیا رفتن به سایت اصلی دانلود پاورپوینت با موضوع پروبیوتیک ها و پری…

  • تحقیق با موضوع نقطه جوش

    تحقیق با موضوع نقطه جوش دانلود تحقیق با موضوع نقطه جوش دسته بندي : مهندسی شیمی جزئیات و دریافت گزارش فایل توضیحات : فایل درباره نقطه جوش ، درقالب word ،  دارای 49 صفحه قابل ویرایش.تمام قواعد نگارشی رعایت شده…

  • پیشینه و مبانی نظری شادکامی در روان شناسی

    پیشینه و مبانی نظری شادکامی در روان شناسی دانلود پیشینه و مبانی نظری شادکامی در روان شناسی دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل شادکامی در روان شناسی : شادکامی هدف مشترک تمام افرادی است…

  • ادبیات نظری و پیشینه تحقیق راهبرد تصمیم گیری مجدد(فصل دوم)

    پيشينه پژوهش مولفه های تصمیم گیری مجدد,پيشينه تحقيق عوامل مؤثر بر تصمیم گیری مجدد,چارچوب,دانلود ادبیات نظری و پیشینه تحقیق راهبرد تصمیم گیری مجدد(فصل دوم),کتاب روان درمانی به شیوه تصمیم گیری مجدد,مباني نظري مقالاتِ تحقیقاتی برای تصمیم گیری مجدد دانلود فایل…

  • مبانی نظری و پیشینه پژوهش نظریه ها و ابعاد کمالگرایی (فصل دوم پایان نامه)

    تست کمال گرایی,چارچوب نظري,دانلود مباني نظري درمان کمال گرایی,فصل دوم پايان نامه ارشد پرسشنامه کمال گرایی مثبت و منفی,کمال گرایی pdf,کمال گرایی در ازدواج,کمال گرایی منفی,مباني نظري ابعاد کمالگرایی,مباني نظري و پيشينه پژوهش (فصل دو)کمالگرایی دانلود فایل اصلی مبانی نظری…

  • پیشینه ومبانی نظری تحقیق خلاقیت

    پیشینه ومبانی نظری تحقیق خلاقیت دانلود پیشینه ومبانی نظری تحقیق خلاقیت دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل دیدگاها ونظریات وموانع خلاقیت خلاقیت 2 - 5 - 1 - تعریف خلاقیت 2 - 6 -…

  • طرح توجیهی و کارآفرینی احداث شرکت تولید و مونتاژ کامپیوتر

    آموزش مونتاژ کامپیوتر,پرو,دانلود طرح توجیهی تولید کامپیوتر,دانلود طرح توجیهی تولید و مونتاژ کامپیوتر,طرح توجیهی تولید و مونتاژ کامپیوتر,طرح کسب و کار تولید و مونتاژ کامپیوتر,کارآفرینی تولید صفحه کلید کامپیوتر,کارآفرینی تولید و مونتاژ کامپیوتر دانلود فایل اصلی طرح توجیهی و کارآفرینی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابهام نقش

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابهام نقش دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابهام نقش دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل ابهام نقش ابهام نقش زمانی پدید می آید که روشن نباشد نقش فرد…

  • دانلود پاورپوینت با موضوع پرستاري بهداشت جامعه(1)

    دانلود پاورپوینت با موضوع پرستاري بهداشت جامعه(1) برچسب ها: دانلود کتاب پرستاری بهداشت جامعه 1ارشد پرستاری بهداشت جامعهدانلود رایگان کتاب پرستاری بهداشت جامعهتعریف پرستاری بهداشت جامعهدانلود کتاب پرستاری بهداشت جامعه 1و2و3تعریف بهداشت جامعهکتاب پرستاری سلامت جامعهبهترین گرایش کارشناسی ارشد پرستا…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت گردشگری و جهانگردی (فصل دوم)

    برنامه ریزی گردشگری,توسعه صنعت گردشگري,فرهنگ و گردشگری,گردشگری در ایران,مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت گردشگری و جهانگردی (فصل دوم),و موانع فرهنگی جهانگردی دانلود فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق صنعت گردشگری و جهانگردی (فصل دوم) از سایت دانلود فایل…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابعاد شایستگی های مدیران و رفتار شهروندی سازمانی (فصل2)

    ابعاد شايستگي مدیران,پیشینه پژوهش انواع رفتار شهروندي در سازمان,دانلود مبانی نظری ابعاد رفتار شهروندی,مبانی نظری شایستگی‌های اجتماعی,مبانی نظری و پیشینه تحقیق ابعاد شایستگی های مدیران و رفتار شهروندی سازمانی,معیار‌های شایستگی عاطفی ـ اجتماعی دانلود فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه…

  • بررسی تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر خودکارامدی تحصیلی و عملکرد تحصیلی دانش آموزان

    بررسی تاثیر فعالیت های فوق برنامه بر خودکارامدی تحصیلی و عملکرد تحصیلی دانش آموزان برچسب ها: پایان نامه فعالیت های فوق برنامهپایان نامه خودکارآمدی تحصیلیپایان نامه عملکرد تحصیلیمبانی نظری فعالیت های فوق برنامهمبانی نظری خودکارآمدی تحصیلیعوامل مؤثر بر عملکرد تحصیلیابعاد…

  • پیشینه و مبانی نظری تعصب،نظریه وریشه های تعصب

    پیشینه و مبانی نظری تعصب،نظریه وریشه های تعصب دانلود پیشینه و مبانی نظری تعصب،نظریه وریشه های تعصب دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل فهرست مطالب : تعصب اقسام تعصّب فطری بودن غیرت و تعصب…

  • پیشینه و مبانی نظری رضایت مشتری در بانکداری الکترونیک

    پیشینه و مبانی نظری رضایت مشتری در بانکداری الکترونیک دانلود پیشینه و مبانی نظری رضایت مشتری در بانکداری الکترونیک دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش فایل رضایت مشتری در بانکداری الکترونیک امروزه بانکها نقش اساسی…

  • دانلود پاورپوینت با موضوع سرطان و راههاي پيشگيري

    دانلود پاورپوینت با موضوع سرطان و راههاي پيشگيري برچسب ها: پيشگيري از سرطان سينهپیشگیری از سرطان خونپیشگیری از سرطان pptبرای جلوگیری از سرطان چه باید کردکدام گزینه به پیشگیری از سرطان کمک میکندپیشگیری از سرطان با تغذیهپیشگیری از انواع سرطانراه…

  • پاورپوینت روش تحقیق فنومنولوژی

    پاورپوینت روش تحقیق فنومنولوژی برچسب ها: پاورپوینت روش تحقیق پدیدارشناسیروش کلایزی چیستمقاله با روش پدیدارشناسیروش تحقیق پدیدارشناسانهمراحل روش کلایزیروش دیکلمنروش پدیدارشناسی چیستروش تحقیق کلایزی رفتن به سایت اصلی پاورپوینت روش تحقیق فنومنولوژی دسته بندي : بیوتکنولوژی جزئیات و دریافت گزارش…

  • ادبیات نظری و پیشینه تحقیق ماهیت یادگیری (فصل دوم پایان نامه)

    ادبیات نظری ماهیت یادگیری,پیشینه پژوهش ماهیت یادگیری,پیشینه تحقیق ماهیت یادگیری,چارچوب نظری ماهیت یادگیری,فصل دوم پایان نامه ماهیت یادگیری,مبانی نظری کامل در مورد ماهیت یادگیری دانلود فایل اصلی ادبیات نظری و پیشینه تحقیق ماهیت یادگیری (فصل دوم پایان نامه) از سایت…

  • فایل پاورپوینت آشنایی با بتن ویژه

    فایل پاورپوینت آشنایی با بتن ویژه برچسب ها: دانلود پاورپوینت بتن ویژهبتن ویژهپاورپوینت سمینار بتن ویژهبتن سبزمعرف یتن ویژهافزودنی های بتنروان کننده هامیکروسیلیسبتن خود تحکیم یافتهپاورپوینت آشنایی با بتن ویژه رفتن به سایت اصلی فایل پاورپوینت آشنایی با بتن ویژه…

  • بررسی تاثیر تبلیغات و ابعاد برند بر قصد خرید مشتریان گلاب قمصر کاشان

    بررسی تاثیر تبلیغات و ابعاد برند بر قصد خرید مشتریان گلاب قمصر کاشان برچسب ها: بررسی تاثیر تبلیغات و ابعاد برند بر قصد خرید مشتریان گلاب قمصر کاشانپایان نامه بررسی تاثیر تبلیغات و ابعاد برند بر قصد خرید مشتریان گلاب…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبکهای زندگی و اضطراب از مرگ (فصل2)

    پيشينه پژوهش,پيشينه ت,پيشينه نظري,چارچوب نظري زندگی سالم و ترس از مرگ,دانلود مباني نظري ابعاد زندگی سالم,فصل دوم پايان نامه ارشد نظریه های اضطراب از مرگ,مباني نظري اضطراب از مرگ,مباني نظري و پيشينه پژوهش (فصل دو) سبکهای مدیریت کلاس دانلود فایل…

  • جزوه دکتر محسن محرمی - درس ارزیابی سیستم های کامپیوتری

    ارزیابی,جزوه,خرید,دانلود جزوه ارزیابی,دانلود جزوه ارزیابی سیستم ها,دانلود جزوه محسن محرمی,سیستم کامپیوتری,مارکوف,محرمی,محسن,محسن محرمی دانلود فایل اصلی جزوه دکتر محسن محرمی - درس ارزیابی سیستم های کامپیوتری از سایت دانلود فایل فروش جزوه دستنویس به همراه فایل های کتاب و power point…

  • جزوه تایپ شده حقوق بین الملل خصوصی 1

    جزوه تایپ شده حقوق بین الملل خصوصی 1,حقوق بین الملل خصوصی 1,متن تحقیق حقوق بین الملل خصوصی 1 دانلود فایل اصلی جزوه تایپ شده حقوق بین الملل خصوصی 1 از سایت دانلود فایل عنوان جزوه : جزوه تایپ شده حقوق…

  • تحقیق : آشنایی با نهج البلاغه

    09358978227,تحقیق نهج البلاغه,دانلود تحقیق آشنایی با نهج البلاغه,نگار زمانی,نهج البلاغه دانلود فایل اصلی تحقیق : آشنایی با نهج البلاغه از سایت دانلود فایل عنوان تحقیق : آشنایی با نهج البلاغهتهیه و تنظیم : ندا آقاخانیفرمت : WORDتعداد صفحه : 16…

  • بررسی فعالیت‌های مربوط به مدیریت دانش در کتابخانه‌های دانشگاهی شهرشیراز بر اساس الگوی بوکویتز

    بررسی فعالیت‌های مربوط به مدیریت دانش در کتابخانه‌های دانشگاهی شهرشیراز بر اساس الگوی بوکویتز برچسب ها: مدیریت دانشکتابدارانکتابخانه‌های دانشگاهیالگوی بوکویتز و ویلیامزبررسی فعالیت‌های مربوط به مدیریت دانش در کتابخانه‌های دانشگاهی شهرشیراز بر اساس الگوی بوکویتز مدیریت دانشمبانی نظری تسهیم دانشتحقیق…

  • مبانی نظری و پیشینه نظری سرسختی روانشناختی

    مبانی نظری و پیشینه نظری سرسختی روانشناختی برچسب ها: مبانی نظری و پیشینه پژوهش سرسختیدانلود مبانی نظری سرسختی والدینمبانی نظری سرسختی روانشناختیفصل دوم سرسختی روانشناختیادبیات نظری سرسختی روانشناختیچارچوب نظری سرسختی روانشناختیپیشینه نظری سرسختی روانشناختیپیشینه پژوهش سرسختی روانشناختی رفتن به سایت…

  • طرح توجيهي احداث کارخانه توليد دستمال كاغذي

    احداث کارخانه توليد دستمال كاغذي,دانلود رایگان کسب و کار تولید دستمال کاغذی,دانلود طرح دستمال سفره,روش تول,طرح توجیهی بسته بندی دستمال کاغذی,طرح توجیهی دستمال کاغذی,فیلم تولید دستمال کاغذی,کارافرینی توليد دستمال كاغذي,مواد اولیه دستمال کاغذی دانلود فایل اصلی طرح توجيهي احداث کارخانه…

  • مطالعات و رساله معماري طراحی موزه علم و فناوری

    برنامه فیزیکی طراحی معماري موزه علم و فناوری,پایان نامه معماري طراحی موزه علم و فناوری,رساله معماري طراحی موزه علم و فناوری,طراحی معماري موزه علم و فناوری,ظوابط و استانداردهای طراحی معماري موزه هوا فضا,مطالعات معماري طراحی موزه علم و فناوری دانلود…

  • پاورپوینت مبحث سفره آب روی زمین (علوم هفتم)

    پاورپوینت مبحث سفره آب روی زمین (علوم هفتم) برچسب ها: پاورپوینت مبحث سفره آب روی زمین (علوم هفتم) رفتن به سایت اصلی پاورپوینت مبحث سفره آب روی زمین (علوم هفتم) دسته بندي : زمین شناسی جزئیات و دریافت گزارش فایل…

  • ادبیات نظری تحقیق بازی های رایانه ای، کاربردهای آموزشی، تربیتی بازی های رایانه ای

    ادبیات نظری تحقیق بازی های رایانه ای، کاربردهای آموزشی، تربیتی بازی های رایانه ای دانلود ادبیات نظری تحقیق بازی های رایانه ای، کاربردهای آموزشی، تربیتی بازی های رایانه ای دسته بندي : روانشناسی و علوم تربیتی جزئیات و دریافت گزارش…